Private Label

Uw eigen private label

Altijd al een eigen speciaal bier of gedistilleerde drank willen hebben voor jouw horecazaak, slijterij, bedrijf of evenement.
Bij craft distillery Copperz en craft brewery Hanze-stadsbrouwerij denken wij graag met jou mee voor de raealisatie van een speciaal bier of sterke drank naar wens. Nieuwsgierig wat de mogelijkheden zijn, neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen.

Vul het contactformulier in
Onze mogelijkheden

Ontdek onze mogelijkheden

Gin

Wat is er mooier dan je gasten een Gin te presenteren die helemaal past in de sfeer en stijl van jouw zaak. Bij Copperz vindt je naast de classic Gin's ook hippe, trendy Gin's. Maar een ding hebben ze gemeen, alle Gin's worden door ons ambachtelijk en zonder concessies gemaakt. Wij gaan voor kwaliteit.

Rum

Voor de productie van onze Rum maken we gebruik van een aparte distilleerketel die alleen voor de productie van Rum wordt gebruikt. Wil jij een blanke Rum, een Botanical Rum of een vat gerijpte Rum, wij hebben verschillende soorten Rum in ons gamma. Ook bieden wij jou de mogelijkheid om jouw Rum in speciale houten rumvaatjes te leveren.

Whisky of Whiskey

Naast onze Whisky Club maken wij op uw verzoek Privat Label Whiskies. Wil je een Schotse variant, een Ierse stijl Whiskey of een Bourbon stijl. Wij gaan ze voor je distilleren, opslaan, finishen, bottelen en stylen. Vraag naar de mogelijkheden die Copperz jou kan bieden.

Bierbrand

Onbekend, maakt onbemind...  dat geldt in ons land zeker voor Bierbrand. Dat vinden wij erg jammer, want een mooie vatgelagerde Bierbrand laat zich meten met vele andere graandistillaten, zoals Whisky, Jenever(s) etc. De smaak van Bierbrand wordt  natuurlijk grotendeels bepaald door de biersoort waarvan het gestookt wordt en laten wij nu verschillende bierstijlen brouwen.

Applejack (Calvados)

Onze Calvados, of eigenlijk moeten we zeggen Applejack of Appelbrandewijn, omdat Calvados een beschermde benaming is, wordt gemaakt van Cider. De Cider die wij zelf maken komt van appels (en gedeeltelijk peer) die in de Achterhoek groeien. Onze cider wordt 2 keer in onze Pot Still gedistilleerd en wordt daarna gelagerd in nieuwe eiken vaten.

graansoorten.jpg__PID:218134c2-529c-453e-a38f-3d6a8e786e3b

Overige Graandistillaten

Het grote voordeel van Copperz is dat wij bij de Hanze-stadsbrouwerij beschikken over een eigen brouwinstallatie. Daarom kunnen wij zelf  diverse moutwijnen brouwen. Deze kunnen wij gebruiken om verfijnde Jenevers, Corenwijn en andere graandistillaten van te stoken. Wij kunnen onbeperkt stoeien met verschillende gemoute en ongemoute granen om zo het gewenste resultaat te krijgen.

Eigen smaak

Compleet flexibel, naar uw eigen smaak

In overleg maken we daar waar mogelijk een smaak aan het product wat je wenst en past bij jouw persoonlijke voorkeur.

Betere winstmarges

Goed voor de portemonnee

Doordat je jouw gast en/of klant een speciaal en ambachtelijk product levert, die nergens anders te verkrijgen is, wil hij of zij daar ook wat extra's voor betalen.

Merk- en naamsbekendheid

Ideaal voor klantenbinding

Door het leveren van een kwaliteitsproduct onder eigen naam versterkt je jouw naam van jouw onderneming. 

Vertrouwd door meerdere bedrijven 

De Wijnhuistoren staat voor heerlijk eten en drinken in een sfeervolle ambiance.
Biedt je gasten een mooie collectie, uitgebalanceerde wijnen aan, dan wil ook bijzondere bieren kunnen aanbieden. Vandaar dat je op de taps bij de Wijnhuistoren verschillende speciaal bieren van de Stadsbrouwerij vindt.

Wijnhuistoren

Bij Pierrot, van ouds HET café van Zutphen, vindt je in een gezellige sfeer verschillende bieren vers van de tap. Pierrot heeft bij de Hanze-stadsbrouwerij twee speciaal bieren laten ontwikkelen, exclusief voor hun Grandcafé. Een Belgisch Blond en een Bockbier. Zowel verkrijgbaar in het Grandcafé, als op fles.

Grand café Pierrot

Zoek je in Zutphen een trendy, laagdrempelige Gastro Pub, dan kom je al snel uit bij @TwentySeven. Bij een trendy zaak hoort een eigen GIN, daarom heeft Copperz exclusief voor hen een London Dry Gin ontwikkeld, waarin extra accenten van zoethout en citrus zitten. Een GIN om een exclusieve mix mee te maken of gewoon puur te drinken.

@Twentyseven

parallax

Tijd voor een private label?

Maak de stap, die anderen ook al hebben genomen en vraag vrijblijvend informatie aan.

Informatie aanvragen

Veelgestelde vragen

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Maxime mollitia, molestiae quas vel sint commodi repudiandae consequuntur. Provident similique accusantium nemo autem.

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Maxime mollitia, molestiae quas vel sint commodi repudiandae consequuntur. Provident similique accusantium nemo autem.

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Maxime mollitia, molestiae quas vel sint commodi repudiandae consequuntur. Provident similique accusantium nemo autem.